Bitcoin Pro Review – Kunt u deze Cryptocurrency Exchange vertrouwen?

Samenvatting

Op zoek naar een solide exchange voor uw cryptocurrency behoeften? Bitcoin Pro is een cryptocurrency exchange opgericht in 2012. Deze uitwisseling biedt een verscheidenheid aan verschillende cryptocurrencies voor handel op hun platform, zoals USD, JPY, EOS, en nog veel meer. Bitcoin Pro omvat ook diensten zoals spothandel, papierhandel, staking beloningen, en een affiliate programma. Is dit de juiste cryptocurrency exchange voor u? Lees onze review van Bitcoin Pro en kom er nu achter.

Er zijn maar weinig beurzen in de cryptocurrency-ruimte die al sinds de begindagen van de crypto-scene het hof hebben gemaakt. Vaak beginnen oudere beurzen hun handelsvolumes te zien afnemen wanneer nieuwe beurzen hun intrede doen. Gelukkig is Bitcoin Pro in staat geweest om een relevante positie te behouden in de crypto ruimte, met een gemiddelde van meer dan 2,5 miljoen bezoeken per dag.

Dus de enige vraag is, met een grote keuze aan crypto beurzen die er zijn, zoals OKEx en Gemini Exchange, wat heeft Bitcoin Pro te bieden dat hen onderscheidt van hun concurrenten? Laten we daar eens achter komen in deze review van Bitcoin Pro.

Een korte geschiedenis van Bitcoin Pro

Bitcoin Pro is opgericht in 2012 en biedt diensten aan particulieren om Bitcoin en (uiteindelijk) andere cryptocurrencies te kunnen kopen en verkopen. De exchange is eigendom van iFinex Inc, officieel geregistreerd als bedrijf op de Britse Maagdeneilanden, met hoofdkantoren gevestigd in Hongkong.

Omdat de exchange een van de eerdere exchanges was die de industrie betrad, is de exchange in de loop der jaren het slachtoffer geweest van meerdere aanvallen, waaronder een verlies van 1500 BTC in 2015, evenals een beveiligingslek in 2016 dat resulteerde in het verlies van meer dan 119.756 BTC (op dat moment gelijk aan ruwweg 72 miljoen dollar).

De beurs is geen vreemde in tumultueuze tijden. Historisch gezien heeft Bitcoin Pro een moeizame relatie gehad met banken, waaronder een geval waarbij Wells Fargo in 2017 de overboekingsdiensten voor USD-opnames beƫindigde. Bitcoin Pro heeft ook een flink aantal keren aan de verkeerde kant van de wet gestaan, waaronder een boete van 75.000 dollar van de CFTC voor het niet registreren als een futures exchange, en het toestaan van commodity-transacties die buiten de exchange om plaatsvinden.

Bitcoin Pro is ook verantwoordelijk voor de creatie van Tether (USDT), een stablecoin die op grote schaal gebruikt wordt in de cryptocurrency markt als een medium van stabiele waarde, ontworpen om in een verhouding van 1:1 te staan met de US Dollar. Een ernstig probleem met USDT en Bitcoin Pro is de afgelopen jaren aan het licht gekomen en zal in detail worden besproken in een ander deel van dit artikel.

Bitcoin Pro Productaanbod

Bitcoin Pro heeft een overvloed aan verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen op hun platform. Sommige van deze cryptocurrencies zijn verhandelbaar tegen verschillende basisvaluta’s, wat resulteert in een aantal verschillende handelsparen voor de handelaar om uit te kiezen. Deze paren zijn beschikbaar in:

 • USD
 • EUR
 • JPY
 • GBP
 • BTC
 • ETH
 • EOS
 • DAI
 • USD Tether (USDT)
 • CryptoFranc (XCHP)
 • CNHt (Tether gesteund door Chinese Renminbi).

De munten en tokens beschikbaar voor de handel zijn onder andere: Bitcoin, Tezos, Ethereum, Algorand, en nog veel meer. Zoals eerder vermeld, zijn veel van deze cryptocurrencies verhandelbaar in verschillende handelsparen tegen verschillende basisvaluta’s, waardoor de handelaar winsten kan opbouwen in verschillende valuta’s.