INDIKAATTORIT osoittavat, että bitcoin on „ylitetty“, kun keskimääräinen sijoittajan voitto osuu 115%

  • Bitcoin saattaa muodostaa keskipitkän aikavälin huipun viimeaikaisten huippujensa ympärille, ja useat 13 800 dollaria hylätyt hylkäykset eivät ole liian hyviä sen lyhyen aikavälin näkymille
  • Salausvaluutta on edelleen kiinni vahvassa nousutrendissä, mutta tämä taso on osoittautumassa sonnien uskomattoman vaikea rikkoa
  • Jos he eivät löydä vakautta tämän tason ympärillä huolimatta nousevasta kuukausikynttilästä, se voi osoittaa heikkoutta ostajien keskuudessa
  • Yksi analyysiyritys huomauttaa nyt, että Bitcoin on käynyt kauppaa „yliostetulla“ alueella muutaman päivän ajan
  • He huomauttavat, että tämä tapahtuu, koska keskimääräisellä BTC-ostajalla on 115%: n voitto kolikoistaan

Bitcoin ja koko salausmarkkinat näkivät jyrkästi yön yli, mikä tapahtui melko odottamattomasti. Aikaisemmin Bitcoin oli vakaa, kun se kävi kauppaa yli $ 13,800, sonnien yrittäessä rakentaa vahva tukikohta tällä tasolla samalla kun tavoitteena oli siirtyä yli $ 14,000.

Yön yli se kohtasi kuitenkin massiivista myyntipainetta, mikä aiheutti sen hinnan laskun jopa 13430 dollariin. Yksi analyysiyritys totesi äskettäisessä tweetissä, että keskimääräisen Bitcoin-sijoittajien kannattavuuden nousu on sijoittanut kryptovaluutan „yliostetulle“ alueelle.

Tämä tarkoittaa, että sen myynti voi olla vasta alkamassa.

BITCOIN-KASVOT 13 800 dollarin hylkääminen karhujen hallinnan yhteydessä

Kirjoitushetkellä Bitcoin käy kauppaa hieman yli 2% nykyisellä hinnalla 13430 dollaria. Tämä on noin hinta, jolla se oli käynyt kauppaa aiemmin viikkoa ennen rallia, 14 100 dollariin.

Nämä korkeudet asetettiin vain hetkeksi, ennen kuin karhut saivat jonkin verran hallintaa ja pakottivat sen alas kohti 13 800 dollaria.

Viime yönä se kohtasi voimakasta myyntipainetta, joka lähetti sen alemman 13 000 dollarin alueelle – missä se nyt vakiintuu.

ANALYYTIYRITYS: SIJOITTAJIEN KANNATTAVUUS SIJOITTAA BTC: N “YLITTYY” -ALUEELLE

Analyysiyritys Santiment selitti, että yksi keskeinen tekninen indikaattori on vilkkuvia merkkejä siitä, että kryptovaluutan ralli on ylitetty.

He huomauttavat, että tämä yhdistettynä korkeaan keskimääräiseen voittoon sijoittajien keskuudessa osoittaa, että myyntipaineet ovat tulossa lisää.

„[Santiment] -yhtiön uusi MVRV Divergence -malli osoittaa, että Bitcoin on yliostetulla alueella keskimääräisten kauppiaiden voittojen mukaan eri aikakausina. Varsinkin viimeisen 6 kuukauden ajanjaksolla keskimääräiset BTC-kauppiaat ovat +114,7% voittoa ”, he totesivat.

Missä Bitcoinin trendit seuraavaksi todennäköisesti riippuvat suurelta osin siitä, alkavatko nämä erittäin kannattavat sijoittajat ottaa rahaa pöydältä.